בלאסט צ'ילר / בלאסט פריזר


נתונים כללים
  1. המערכת מיועדת להוריד טמפרטורה של מזון מ 90 מעלות ל 3 מעלות צלזיוס,באופן מבוקר , בפרק זמן של 90   דקות.
  2. תא קירור :
  1. תא נירוסטה מפנלים מבודדים פוליאוריטן מוקצף בעובי 100 מ"מ.
  2. דלת התא – סגירה פנאומטית , ללא ידית , למניעת נעילה פנימית .
  3. שובר וואקום .
  4. תאורה פנימית  .
  1. יחידת קירור :
  1. סוג הגז : R507 .
  2. בסיס היחידה – בסיס מלא כולל קורות חיזוק .
  1. מאייד :
  1. גוף המאייד מנירוסטה 304 בעובי 1.5 מ"מ .
  2. אטימות IPX5– ניתן לשטיפה .
  3. דלת מאווררים נפתחת לצורך ניקויי מאווררים וסוללה .
  4. אמבטיית ניקוז פריקה לצורך ניקויי .
  1. פיקוד :
  1. לוח חשמל IP65 .
  2. בקר תוכניות ממוחשב בעל אפשרות לתכנות חמש תוכניות שונות השולט בתהליך בהתאם לתקן HCCAP .
  3. זמזם סיום תהליך / חריגה מ HCCAP.
  4. אוגר נתונים הניתנים להורדה באמצעות USB למחשב ( קובץ TXT ) .
  5. דוקרן בקרת קירור בעל שרוול שרשורי כפול מנירוסטה אנטי וונדליזם IP65ניתן לכיול.
 
צרו קשר:
אייל ברוך: 050-5287407
 
אייל קור - מערכות קירור והתרעת טמפרטורה  |  משרד: הופיין 38, חולון   |  טלפון: 050-5287407  / 050-6877107  |  פקס:  072-2447994
Facebook